الاثنين، 5 مايو 2014

الكشك

ياحبيبتى لو الكمية لاسرتك كلها يبقى تلات اربع كوب ارز مع ثلاث معالق دقيق يزابوا فى كوبين لبن
يسلق الرز فى شوربة فراخ ويزاد كل ما يشرب لغاية ما يبقى بلوظة يعنى الرز ينزل نشاه مع التقليب كل شوية عشان ما يلزقش ووطى عليه
ثم يوضع الدقيق باللبن البارد على الرز ويقلب جيدا وزودى لبن لو سميك  بس شوية شوية عشان ما يبقاش خفيف
وهو بيغلى تكونى حمرتى بصل ثم تصفيه وتضعى السمن او الزيت بتاعه على الكشك قبل الغرف ثم تزينى الوجه بالبصل المحمر وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق