ياحبيبتى لو الكمية لاسرتك كلها يبقى تلات اربع كوب ارز مع ثلاث معالق دقيق يزابوا فى كوبين لبن
يسلق الرز فى شوربة فراخ ويزاد كل ما يشرب لغاية ما يبقى بلوظة يعنى الرز ينزل نشاه مع التقليب كل شوية عشان ما يلزقش ووطى عليه
ثم يوضع الدقيق باللبن البارد على الرز ويقلب جيدا وزودى لبن لو سميك بس شوية شوية عشان ما يبقاش خفيف
وهو بيغلى تكونى حمرتى بصل ثم تصفيه وتضعى السمن او الزيت بتاعه على الكشك قبل الغرف ثم تزينى الوجه بالبصل المحمر وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق